Tjänster

Alla kunders behov ser olika ut . Paketen nedan är exempel på tjänster som våra kunder ofta väljer. Som komplement till paketen finns en lista på tilläggstjänster som även går att köpa separat.

 

Vi skräddarsyr gärna efter just dina behov!

Samtliga priser mot offert.

SE TJÄNSTER

Tjänster

Alla kunders behov ser olika ut . Paketen nedan är exempel på tjänster som våra kunder ofta väljer. Som komplement till paketen finns en lista på tilläggstjänster som även går att köpa separat.

 

Vi skräddarsyr gärna efter just dina behov!

Samtliga priser mot offert.

SE TJÄNSTER

Paket 1

Grönt är skönt

Grönt är skönt passar dig som vill ta ett steg i taget. Du vill ha hjälp med trädgårdens struktur och hur markytan ska disponeras, men har själv kunskap eller vill vänta med att gå vidare med växt- och materialval.

 

Detta ingår i Grönt är skönt:

 

— Genomgång av behov och önskemål (på plats i din trägård)
— Gestaltningsförslag – enkel idéskiss
— Växter och material – stommen
— Genomgång av gestaltningsförslag

 

PRIS: från 7 000 kr inkl moms

 

Paket 2

GRÖNARE ÄR SKÖNARE

Passar när du (utöver tjänsterna som täcks av ”Grönt är skönt-paketet”) vill ha hjälp med strukturen och hur du kan bygga ”rum” i trädgården och med att hitta en röd tråd/tema som ger en estetiskt tilltalande helhet. Du vill få förslag på växter och material men vill komponera rabatterna och bestämma detaljerna själv.

 

Detta ingår i Grönare är skönare:

 

— Genomgång av behov och önskemål (på plats i din trägård)
— Gestaltningsförslag – illustrationsplan
— Växter och material – förteckning
— Idékollage
— Genomgång av gestaltningsförslag

 

PRIS: från 12 000 kr inkl moms

Paket 3

GRÖNAST ÄR SKÖNAST

Grönast är skönast passar dig som vill göra det enkelt för dig. En komplett trädgårdsdesign där alla detaljer är inritade. Dokumenten kan sedan användas som underlag för anläggning-/konstruktions-offert och växtinköp oavsett om du väljer att anlita någon eller att utföra jobbet själv.

 

Detta ingår i Grönast är skönast:

 

— Genomgång av behov och önskemål (på plats i din trädgård)
— Gestaltningsförslag – illustrationsplan
— Planteringsplan med växtantal och placering
— Växter och material – detaljerad förteckning
— Idékollage
— Genomgång av gestaltningsförslag

 

PRIS: från 18 000 kr inkl moms

Paket 4

GARDEN EXPRESS*

Garden Express passar dig som själv gillar att vara involverad i den kreativa processen och inte har någonting emot att det kan vara litet stökigt och väldigt intensivt under dagen, med oss i din trädgård. Det passar även dig som vill få en anpassad trädgårdsdesign på kort tid, då en ganska stor del av processen komprimeras med den här tjänsten. Är du intresserad av våra tjänster men bor längre bort kan det vara ett utmärkt sätt att spara på onödigt resande.

 

Detta ingår i Garden express:

 

— Två trädgårdsarkitekter hos dig hela dagen
— Gestaltningsförslag – skissartad illustrationsplan
— Växter och material – förteckning
— Idékollage
— Innan vi går har vi en genomgång av gestaltningsförslaget

 

PRIS: 14 900 kr inkl moms*

 

* Priset gäller för trädgårdar upp till ca 1200 kvm och utan betydande höjdskillnader. Om din trädgård är mycket större eller mindre eller väldigt kuperad, kontakta oss gärna så hittar vi ett upplägg som passar dig.

Paket 5

TRÄDGÅRDS-RÅDGIVNING

Osäker på paket? Det går självklart att enbart beställa ett hembesök d.v.s. trädgårdsrådgivning i din trädgård. Kostnaden för hembesöket dras bort från paketpriset om du sedan väljer att gå vidare med något av våra paket. Trädgårdsrådgivning kan också vara ett utmärkt val om du endast önskar litet tips och råd om en mindre del av din trädgård, eller önskar allmän inspiration. Vi ses då i din trädgård och går igenom dina frågeställningar/problemområden under ett par timmar. Du håller i pennan.

 

PRIS: 2 600 SEK inkl moms

TILLÄgg

A — 3D VYER

Ibland kan det vara svårt att se slutresultatet på en ritning sedd ovanifrån. Du kanske har planer på en uteplats i kvällssolen men är osäker på hur skuggorna faller olika tider på dagen, eller var du lämpligast placerar poolen med tanke på höjdskillnader. Med hjälp av 3D perspektivvyer klarnar detta ofta.

 

PRIS: mot offert

B — BELYSNINGSPLAN

Att få in belysning i sin trädgård förhöjer trädgårdens uttryck även under mörkrets timmar, vilket ju är ganska många under vinterhalvåret. Det förhöjer stämningen och karaktären men ger även trygghet. Vi ger dig tips och idéer och erbjuder ritningar av detta samt vägledning inför inköp av dessa produkter. Ska du precis anlägga din nya trädgård? Tänk på att planera in belysning redan från början!’

PRIS: mot offert

C — SKÖTSELPLAN

Vi erbjuder även skötselplaner som beskriver det som behöver göras i din trädgård under årets gång. I skötselplanen får du tips och råd om hur du ska ta hand om din trädgård och dina nya växter på bästa sätt under årets alla månader. En ovärderlig hjälp om du inte är van vid trädgårdsskötsel och vill att din trädgård ska få bästa möjliga omvårdnad och utveckling.

PRIS: mot offert

d — PLANTERINGSPLAN

En planteringsplan visar exakt var alla växter ska planteras och, för perenner och lökar, hur många som ska planteras i varje område. För hela eller delar av trädgården.

 

PRIS: mot offert

e — TRÄDGÅRDSSTYLING

Vi erbjuder även styling av din trädgård, uteplats eller entré, till exempel inför en försäljning eller något speciellt tillfälle. Vi stylar hela eller delar av din utomhusmiljö utifrån dina specifika önskemål.

 

PRIS: mot offert

f — PRESENTKORT

Varför inte ge bort trädgårdstjänster i present? En unik och personlig gåva som skräddarsys efter dina önskemål. Till exempel trädgårdsrådgivning, ett av våra gröna paket, trädgårdsstyling eller kanske en vacker rabatt eller en grupp blommor i kruka.

 

Maila, ring eller smsa för mer information!

Hur kan du förbereda dig?

Situationsplan – allra viktigaste dokumentet för ett effektivt ritarbete. En skalenlig situationsplan på din tomt kan du oftast beställa från din kommun.

 

Checklista – erhåller du från oss och fyller helt eller delvis i inför vårt första möte. Ett perfekt verktyg för att inte missa detaljer och funktioner.

 

Pinterest – har du specifika önskemål och en stil du vill förmedla så är Pinterest att bra ställe att hitta och ”pinna” bilder.

Reskostnader

Resor inom två mils radie från Uppsala ingår i priserna. Vid resor därutöver tillkommer milkostnad och timdebitering.